вівторок, 04 листопада 2008 10:03

Ляпіна розповіла, як Тимошенко дурить людей

Ляпіна розповіла, як Тимошенко дурить людей
Антикризовий законопроект уряду містив норму погіршення соціальних стандартів, яка відповідала вимогам меморандуму між МВФ і урядом. Передбачалося відстрочення на 2 роки підвищення мінімальної зарплати до рівня прожиткового мінімуму, а також обмеження соціальних виплат.

Про це заявили народні депутати від фракції "Наша Україна" Ксенія Ляпіна і Володимир Карпук.

"Тимошенко, заявляючи про неприпустимість перегляду соціальних стандартів, або не знає про те, які пропозиції щодо подолання фінансово-економічної кризи вносив її ж уряд, або в черговий раз публічно і цинічно одурює всю країну", - вважає Ляпіна. Її цитує прес-служба блоку НУНС.

"Антикризовий законопроект уряду містив пряму норму погіршення соціальних стандартів. Таку пропозицію уряд пропонував закріпити і в президентському законопроекті. Проте, така пропозиція уряду не була підтримана депутатами. Тільки депутати БЮТ у повному складі готові були підтримати антисоціальні пропозиції уряду", - відзначила депутат.

Ляпіна нагадала, що "саме "нашоукраїнці" Володимир В"язівський і Павло Жебрівський внесли пропозицію вилучити з антикризового законопроекту запропоноване урядом положення про мораторій на підвищення розміру мінімальної заробітної плати до рівня прожиткового мінімуму".

"Уряд якраз наполягав на зниженні соціальних стандартів, як на основному джерелі економії бюджетних коштів", - підкреслила Ляпіна.

"Уряд представляв на розгляд парламенту антикризовий законопроект, який чітко відповідав вимогам меморандуму між МВФ і урядом, в якому мова йшла не тільки про відстрочення на 2 роки підвищення мінімальної зарплати до рівня прожиткового мінімуму, але і взагалі - про обмеження, "заморожування" соціальних виплат", - відзначив Карпук.

За його словами, про це имошенко не говорить, але, на думку депутата, "вона чітко дотримуватиметься вимог МВФ".

Нагадаємо, під час зустрічі з представниками організацій ветеранів Прем"єр-міністр України Тимошенко заявила, що, не дивлячись на всі проблеми, під час боротьби з кризою не буде знята жодна пільга, жодна соціальна виплата. "Навпаки, все це індексуватиметься на коефіцієнт інфляції", - сказала Прем"єр, пише Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Ляпіна розповіла, як Тимошенко дурить людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути