середа, 21 січня 2009 10:34

Лук"янов: Український уряд - це мавпа з гранатою

Судячи з тих дій, які зараз здійснює уряд Юлії Тимошенко, можна сказати, що логіка у них взагалі не простежується.

Про це заявив заступник голови тимчасової слідчої комісії з питань перевірки діяльності НБУ в період фінансової кризи, народний депутат України (ПР) Владислав Лук"янов.

"На жаль, дії уряду на чолі з Юлією Тимошенко - це навіть не броунівський рух, а ще гірше. Наш уряд у багатьох випадках діє не як якийсь стабілізуючий регулятор, а як мавпа з гранатою в лапах: куди і в який бік уряд кине цю гранату, він і сам не розуміє. Він навіть уявити собі не може, якими наслідками цей кидок може для всіх нас обернутися. Ось це - програма і дії нашого дорогого уряду", - переконаний народний депутат.

Більш того, на думку Владислава Лук"янова, Кабінет Міністрів Юлії Тимошенко навіть не припускає, чим можуть обернутися для громадян його "мудрі" і "зважені" економічні рішення.

Коментуючи питання агентства про те, чи існують в Україні люди, зацікавлені у подальшій дестабілізації банківсько-кредитної системи нашої держави, Лук"янов сказав: "Тільки дурні і вороги України можуть бути зацікавлені у дестабілізації курсу гривні. У цій ситуації завдання уряду - забезпечити соціальну стабільність і зростання добробуту громадян, а також зростання економічних показників держави і заробітної плати.

Але, на жаль, Кабінет Міністрів Юлії Тимошенко не зміг забезпечити ні стабільності, ні зростання прибутків громадян, ні взаємодії з фінансовим регулятором - Національним банком із забезпечення фінансової стабільності людей. Більш того, Конституцією ці функції покладені у першу чергу на уряд, також ця функція покладена на Нацбанк. Саме відсутність чіткої взаємодії між Юлією Тимошенко і Володимиром Стельмахом призвела до таких плачевних наслідків", повідомляє ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Лук"янов: Український уряд - це мавпа з гранатою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути