Ексклюзиви
вівторок, 18 квітня 2017 11:03

Луценко провів рокіровку обласних прокурорів

Луценко провів рокіровку обласних прокурорів
Луценко представив нового прокурора Рівненської області Богдана Подубинського. Фото: facebook.com

Новим прокурором Рівненської області призначили Богдана Подубинського. Його попередник Олег Соболь очолив Чернівецьку прокуратуру.

Про це повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган у своєму Facebook.

За словами глави ГПУ, Чернівецька область нині серйозно бореться з тамтешньою мафією. Тому Луценко провів "технічні зміни", зазначила Сарган.

"Ситуація там критична. Чернівецька область потребує порядку. Передусім це пов'язано з контрабандою та вивозом лісу. Власне, контрабанда існує в багатьох областях, але такої відкритої я не бачив навіть на Одещині чи Харківщині. Тому я прийняв рішення відправити пана Соболя саме в Чернівці. Думаю, всі підтвердять, що за цей час до нього не було зауважень з погляду порядності. Впевнений, що він впорається з викликами, які йому поставить чернівецька контрабанда.

Новий керівник Рівненської обласної прокуратури - вольовий. Я знаю, як він працює. На Рівненщині нині врегульована ситуація із видобутком бурштину. Новий керівник працюватиме й надалі в цьому напрямку", - зазначив Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 200 декларацій прокурорів зникли

Генеральний прокурор Юрій Луценко звільнив старшого слідчого з особливо важливих справ Головного слідчого управління Генпрокуратури Дмитра Суса.

Зараз ви читаєте новину «Луценко провів рокіровку обласних прокурорів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути