неділя, 25 травня 2008 20:02

Луценко не міняє своїх поглядів - "на відміну від інших"

Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко на виборах до Київської міської ради проголосував за блок "Наша Україна – Народна самооборона" і заявив, що політичні погляди у нього не змінилися. Про це він заявив сьогодні журналістам після голосування на київській виборчій дільниці N101/10, яка знаходиться у гімназії N153.

"У мене погляди не змінилися, і я проголосував точно так, як голосував на парламентських виборах 2006 року - підтримав складову демократичної коаліції і блок НУ-НС", - сказав Луценко, який на виборах до Київради очолив список НУ-НС.

Коментуючи сьогоднішню заяву Президента Віктора Ющенка про зміну його політичних уподобань у зв"язку з процесами, які відбулися в Києві, Луценко сказав: "Я вважаю, що політики не мають змінювати своїх переконань незалежно, що їм особисто приносить зміна таких поглядів. Я поглядів міняти не збираюся, на відміну від інших", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Луценко не міняє своїх поглядів - "на відміну від інших"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути