субота, 16 листопада 2019 14:23

Лідер "Нової Росії" помер у потязі

Лідер "Нової Росії" помер у потязі

Засновник і лідер російського суспільно-політичного руху "Нова Росія" Микита Ісаєв помер у віці 41 року. Про це повідомила його помічниця Аліна Жестовська.

"Друзі, це кошмарний сон. Але я вже не сподіваюся прокинутися, - написала вона в фейсбуці. - І я не стану зараз писати офіційних інформповідомлень. Поставтеся до цього, як до слів жінки, яка переживає втрату, і тільки. Сьогодні вночі раптово пішов мій коханий чоловік, сенс і суть всього. Ми були в цей момент разом. Він дуже багато робив для мене і навіть в цей момент, який я поки не розумію, як пережити, він опинився поруч зі мною".

Офіційно причина смерті поки не оголошена. Як повідомляє Meduza, Ісаєв помер від серцевого нападу вночі в поїзді Тамбов-Москва.

"Нова Росія" була створена Микитою Ісаєвим 2017 року. Її пов'язують з партією "Справедлива Росія", яка вважається опозиційною до влади країни. "За допомогою "Нового НЕПу" "Нова Росія" планує вивести країну з економічної кризи і перезапустити російську економіку для виведення її на лідируючі позиції в світі", - зазначено на сайті руху.

Зараз ви читаєте новину «Лідер "Нової Росії" помер у потязі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути