вівторок, 19 червня 2007 08:55

Костенко: "Перша десятка" Балоги - його особиста думка

Учасники мегаблоку демократичних сил не узгоджували "першу десятку" виборчого списку, оприлюднену керівником Секретаріату президента України Віктором Балогою.

Як повідомили у прес-службі блоку "Рух - Українська правиця", про це заявив один із лідерів блоку "Рух-Українська правиця", лідер Української народної партії Юрій Костенко.

"Заява голови Секретаріату президента Віктора Балоги про формування "першої десятки" виборчого списку є його особистою думкою, а не узгодженим рішенням об"єднаного блоку демократичних сил у складі НСНУ, "Народної самооборони" та блоку "Рух-Українська правиця"", - наголосив Костенко.

За його словами, після парафування угоди про створення єдиного мегаблоку демократичних сил "було досягнуто домовленості про спільне засідання всіх політичних сил-учасниць для вирішення питань управління мегаблоком, формування "першої десятки" передвиборчого списку та квот".

"Це засідання так і не відбулося, тому узгодженого рішення блоку з перерахованих питань не існує", - заявив Костенко, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Костенко: "Перша десятка" Балоги - його особиста думка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути