середа, 23 березня 2011 09:26

Колесніченко заплатить 10 тисяч гривень тому, хто доведе його "україножерство"

Колесніченко заплатить 10 тисяч гривень тому, хто доведе його "україножерство"

Переможець серед народних депутатів у номінації "За антиукраїнські настрої", заступник голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді Вадим Колесніченко оголосив конкурс для всіх українських журналістів, експертів та зацікавлених громадян на пред'явлення доказів, які підтверджують його "україножерство".

Зокрема, як повідомила прес-служба Партії регіонів, переможцем у конкурсі стане той, хто надасть пряму мову або відеоряд Колесніченка, в якому присутні безпосередні (прямі) образи української держави, народу, мови чи культури.

Разом з тим, у Колесніченка відзначили, що не будуть прийматися до уваги "переказ слів Колесніченка третіми особами, судження, ярлики і наклепи". Для нагородження виділяється 10 000 гривень за рахунок особистих коштів народного депутата.

"Рейтинг, в якому мене визнано найбільш скандальним політиком у номінації "За антиукраїнські настрої", є черговою спробою дискредитувати мене як політика, який послідовно відстоює демократичний шлях розвитку країни, не дає суспільству скотитися у націонал-шовіністичне болото", - заявив Колесніченко.

Нагадаємо, вчора були оприлюднені результати дослідження громадської організації "Прозора демократія" і "Українських новин", в якому були також названі найбільш злісні прогульники засідань парламенту. Ними стали, знову ж таки представники Партії регіонів: Рінат Ахметов, Андрій Веревський, Сергій Кий, Олександр Лещинський, Володимир Мальцев, Юрій Чертков. Вони жодного разу не були присутні на шостій і сьомій сесіях Верховної Ради.

Зараз ви читаєте новину «Колесніченко заплатить 10 тисяч гривень тому, хто доведе його "україножерство"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

40

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути