четвер, 17 березня 2011 17:59

Неповернення Тимошенко з Брюсселя означатиме її смерть - Колесніченко

Неповернення Тимошенко з Брюсселя означатиме її смерть - Колесніченко

Якщо екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко не повернеться до України після відвідування Брюсселя, вона поставить крапку на своїй політичній кар'єрі.

У цьому впевнений народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко.

Політик зазначив, що йому важко оцінити рішення слідчого Генпрокуратури.

"Я ж не знаю, які Тимошенко дала йому обіцянки, і чим вона там погоджувала своє прибуття чи неприбуття... Я вважаю, що тут є деякі політичні мотиви прийняття цього рішення. Тиск, який створювала громадськість і те, що закордоном робили товариші Тимошенко для того, щоб дискримінувати кримінальну справу проти неї, подіяли на слідчого певним чином", - підкреслив "регіонал".

Водночас він додав, що слідчий - це самостійна фігура, і якщо він прийняв таке рішення, то має нести відповідальність у разі, якщо Тимошенко потім не повернеться в Україну.

"Але якщо вона не повернеться до України, то це буде крапка на її політичній кар'єрі", - уточнив Колесніченко.

Разом з тим, він зізнався, що йому важко сказати, чи погодиться опозиціонерка обрати цей шлях чи ні.

"Від неї усе можна очікувати, так як вона хоче бути першою леді країни. Якщо вона буде вимагати політичного притулку, то це буде політична смерть для неї назавжди. Ми всі це розуміємо, і вона це розуміє. Можливо, їй дали нагоду самій обрати те, що вона хоче. Це красивий шлях для неї піти від кримінальної відповідальності, якщо вона не повернеться", - резюмував парламентарій.

Нагадаємо, учора слідчий в особливо важливих справах Генеральної прокуратури України надав дозвіл Юлії Тимошенко на виїзд до Брюсселя.

Раніше екс-прем'єр-міністр України звернулася до слідчого в особливо важливих справах Генеральної прокуратури з клопотанням про надання їй дозволу на виїзд 23–25 березня цього року до Брюсселя для участі у саміті Європейської народної партії та до Литви на міжнародний форум "Найкращий досвід зміцнення демократії", який відбудеться 30 червня.

Зараз ви читаєте новину «Неповернення Тимошенко з Брюсселя означатиме її смерть - Колесніченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути