четвер, 25 травня 2017 14:46

Гройсман звернувся до совісті суддів

Гройсман звернувся до совісті суддів
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман закликає суддів бути совісними, коли йдеться про затримання корупціонерів. Фото: УНІАН

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман обурився рішеннями суддів щодо обрання міри запобіжного заходу колишнім податківцям.

Про це пише ТСН.

"З 2010-го до 2014 року Клименко і ті, з ким він співпрацював, створили схему, коли можна не сплачувати податки в державу, а платити їм данину. У них такий бандитський образ мислення був завжди. Насправді всі про це знали, але ніхто не міг це висвітити. Сьогодні це зробили. Це дуже добре.

А тепер слово має сказати судова система. Ну, по-перше, якщо під заставу відпускають, то у них має бути електронний браслет. Має бути незворотний процес. Слідчі мають швидко завершити, але судова система має захищати не злочинців, а закон.

Це зрозуміло, що судова система нам непідпорядкована, але у кожного має бути совість. Якщо хтось розміняє інтереси держави на власні, він має бути покараний. Я очікую справедливих рішень судів. Мені б хотілося, щоб ця невідворотність процесу, яку очікує українське суспільство, відбулася", - заявив Гройсман.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко прогнозує пожежу в Печерському суді

Правоохоронці провели понад 400 обшуків у податківців у 15 областях України в рамках одномоментної антикорупційної операції. Затриманих доставляли гелікоптерами до Києва. Затримали 23 екс-керівників податкових органів.

Зараз ви читаєте новину «Гройсман звернувся до совісті суддів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути