пʼятниця, 12 вересня 2008 10:16

Герман похвалилася, як легко "Регіонам" працювати з БЮТ

Народний депутат України від Партії регіонів Ганна Герман заявила, що працювати з БЮТ легко і плідно. За її словами, ПР і БЮТ могли б багато що зробити для країни, якби їм вдалося попрацювати разом хоч півроку.

Про це Ганна Герман заявила в четвергу, 11 вересня, під час пресс-коференциі в Львові.

"Насправді з БЮТ легко і плідно працювати. Це прагматичні люди, з якими можна домовлятися. За цей час роботи в парламенті ми прийняли стільки законів, як, напевно, не було прийнято за весь час існування останньої коаліції", - сказала Герман.

"Регіоналка" відзначила, що з Блоком Юлії Тимошенко можна домовлятися і працювати. Разом з тим можливість створення коаліції БЮТ і Партії регіонів Ганна Герман вважає малоймовірним.

"Термін, даний на створення нової коаліції, дуже малий. Ось якби нам вдалося попрацювати з БЮТ як партнерами півроку, або більше, ми б показали, що можемо робити".

При цьому Ганна Герман відзначила, що політикам потрібно уникнути позачергових парламентських виборів.

"Ми відчуваємо в собі досить в силі, щоб йти на позачергові парламентські вибори і перемогти, але не бажаємо цього, оскільки це зайві фінансові витрати для країни. Не малі витрати. Проте не можу з упевненістю сказати, що ми зможемо цих виборів уникнути", - призналася "регіоналка".

Нагадаємо, президент України Віктор Ющенко заявив про фактичне створення у парламенті нової коаліції і початку державного перевороту.

Раніше заступник глави Секретаріату президента Андрій Кислинський заявив, що лідер Партії регіонів Віктор Янукович прийняв пропозицію прем"єр-міністра Юлії Тимошенко про обрання його спікером Верховної ради після переформатування коаліції.

За матеріалами: Кореспондент

Зараз ви читаєте новину «Герман похвалилася, як легко "Регіонам" працювати з БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути