понеділок, 23 лютого 2009 16:00

Фонд дружини Ющенка вибачився перед Ахметовим

Фонд дружини Ющенка вибачився перед Ахметовим

Добродійний фонд Ріната Ахметова "РозвитокУкраїни" перерахував Добродійному фонду "Дитяча лікарня майбутнього" 43 млн. 495 тис. грн., що становить 44,5% від загальної суми всіх добродійних надходжень.

Про це сказано в повідомленні Добродійного фонду "Дитяча лікарня майбутнього", текст якого розміщено на сайті організації.

Фонд "Дитяча лікарня майбутнього" звертає увагу, що "через неточність, допущену під час прес-конференції "Стан реалізації проекту зі створення та будівництва Всеукраїнського центру охорони здоров`я матері та дитини – "Дитячої лікарні майбутнього": успіхи та проблеми", у низці ЗМІ з`явилася неправдива інформація, пов`язана з невиконанням одним з найбільших добродійників узятих на себе зобов`язань".

"Повідомляємо, що добродійний фонд Ріната Ахметова "Розвиток України" виконує всі взяті на себе зобов`язання згідно з угодою, і перерахував на рахунок Добродійного фонду "Дитяча лікарня майбутнього" 43 мільйони 495 тисяч гривень, що становить 44,5% від загальної суми всіх добродійних надходжень", - зазначає Фонд "Дитяча лікарня майбутнього".

Фонд "Дитяча лікарня майбутнього" висловлює подяку Добродійному фонду "Розвиток України" за співпрацю та допомогу і просить вибачення "за це прикре непорозуміння".

Форпост
Зараз ви читаєте новину «Фонд дружини Ющенка вибачився перед Ахметовим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути