вівторок, 24 липня 2007 16:21

9 мільйонерів пожертвували $1 млн на "Дитячу лікарню майбутнього"

В опікунську раду благодійного фонду "Дитяча лікарня майбутнього" увійшли 9 благодійників, які передали фонду більше $1 млн.

Як повідомив глава наглядової ради благодійного фонду "Україна 3000" Юрій Мірошніченко на прес-конференції у вівторок в Києві, у вівторок пройшло перше засідання опікунської ради фонду "Дитяча лікарня майбутнього", який розпоряджатиметься грошима в рамках цього проекту.

За його словами, одноголосно главою опікунської ради вибрано главу фонду "Україна 3000" Катерину Ющенко, заступником - екс-главу комітету Верховної Ради з охорони здоров"я Тетяну Бахтєєву, а секретарем - главу Асоціації педіатрів України Юрія Антіпкіна.

Крім того, до ради увійшли громадянин Канади Джеймс Тімертей, український бізнесмен Костянтин Жеваго (група "Фінанси та кредит"), представник благодійного фонду "Розвиток України" (президент фонду - Ринат Ахметов), депутат Верховної Ради 5-го скликання Борис Колесников, глава наглядової ради АКБ "Трансбанк" Володимир Костерін, президент корпорації "Інтерпайп" Віктор Пінчук, керівник Державного управління справами Ігор Тарасюк, голова ради директорів корпорації "Індустріальний союз Донбасу" Сергій Тарута, і голова наглядової ради ВАТ "Запорізький металургійний комбінат "Запоріжсталь" Едуард Шифрін.

Як повідомив Мірошніченко, на першому своєму засіданні опікунська рада ухвалила рішення до 26 липня визначити головного проектувальника, який займатиметься будівництвом лікарні. У серпні - укласти з ним договір, а до кінця року - почати саме будівництво.

Всі проекти, запропоновані на конкурс фонду, можна побачити на виставці, яка проходить з вівторка в Українському домі, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «9 мільйонерів пожертвували $1 млн на "Дитячу лікарню майбутнього" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути