пʼятниця, 05 грудня 2008 08:42

Двоє бютівців "ні за яких умов" не підпишуть угоду про коаліцію з "Регіонами"

Народні депутати України від БЮТ Геннадій Задирко і Володимир Каплієнко заявляють, що "ні за яких умов" не підпишуть угоду про створення парламентської коаліції БЮТ з Партією регіонів.

Про це повідомив Задирко.

Він сказав, що сьогодні на ранковому засіданні фракції він і В.Каплієнко попередили своїх однопартійців, що "ні за яких умов" не будуть підписувати коаліційну угоду з Партією регіонів, тому що вважають це "протиприродним".

"Ми вважаємо, що виборці в 2007 році віддали свої голоси за нашу політичну силу, тим самим висловивши свою довіру, тому, підписавши таку угоду, ми зрадимо, перш за все, їх інтереси", - сказав у свою чергу Задирко.

Він наголосив, що сьогодні "важко уявити, як можна, йдучи чотири роки під гаслами боротьби з Партією регіонів, злитися з нею зараз у боротьбі за владу".

"Адже тільки прагненням до влади можна пояснити протиприродну коаліцію Блоку Юлії Тимошенко, який ішов на вибори під демократичними гаслами, і Партії регіонів, олігархічну суть якої ніхто не заперечує", - сказав Задирко.

Він зазначив, що говорить це не тільки від свого імені, а й від імені депутата Володимира Каплієнка.

На запитання, чи може за цією заявою відбутися вихід з фракції БЮТ, Задирко сказав: "З фракції ніхто виходити не буде", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Двоє бютівців "ні за яких умов" не підпишуть угоду про коаліцію з "Регіонами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути