понеділок, 30 серпня 2010 15:44

Доній таки пішов до Кириленка

Доній таки пішов до Кириленка

Народний депутат України Олесь Доній є членом депутатської групи "За Україну!".

Про це він особисто заявив Офіційному сайту "За Україну!", коментуючи заяву Геннадія Москаля.

За його словами, "після розформування групи "Народна самооборона" у Верховній Раді, депутати, які входили раніше до цієї групи, разом не збиралися і, відповідно, не було можливості обмінятися інформацією. Тому не вся інформація про події, які відбулися за останні два місяці дійшла до всіх депутатів".

"Я справді прийняв рішення про вступ у депутатську групу "За Україну!", бо на цей момент після розпуску групи "Народна самооборона" у Верховній Раді України не залишилось в межах фракції НУНС іншої групи, яка би послідовно відстоювала патріотичні позиції", - сказав Олесь Доній.

Він вважає, що й інші "самооборонці", які не ввійшли до правлячої коаліції, мають вступити в групу "За Україну!".

"Я жодним чином не перериваю стосунки, як особисті, так і політичні, з політиками, які раніше входили до групи "Народної самооборони" і залишилися на патріотичних позиціях, тобто не ввійшли до правлячої коаліції. Це стосується і особисто Юрія Луценка і "самооборонців", які є зараз народними депутатами, зокрема, це Юрій Стець, Тарас Стецьків, Геннадій Москаль, Володимир Ар"єв і Юрій Гримчак.

Я думаю, що оптимально, щоб ці депутати також ввійшли в групу "За Україну!". Це питання вже обговорювалося з Юрієм Луценком, який є лідером партії "Народна самооборона". Я думаю, що хоч "За Україну!" і "Народна самооборона" є окремими політичними силами, в межах Верховної Ради єднання депутатів в групі "За Україну!" є оптимальним і це не заперечує існування окремих політичних проектів", - сказав Олесь Доній.

Зараз ви читаєте новину «Доній таки пішов до Кириленка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути