неділя, 07 жовтня 2007 10:21

ЦВК обробила 221 протокол з мокрою печаткою з 225

Центральна виборча комісія обробила 221 протокол окружних виборчих комісій з мокрими печатками, частину з них повернуто на доопрацювання.

Як повідомили в прес-службі ЦВК, зокрема, на засіданні комісії в суботу було оброблено 16 протоколів окружкомів, із них 5 уточнених - 3 протоколи ЦВК повернула на доопрацювання. Водночас, 4 територіальні виборчі округи з 225 ще не передавали протоколи до Центрвиборчкому.

На засіданні також було затверджено зразок посвідчення народного депутата 6-го скликання і вкладиша до нього, зразок нагрудного знаку "Народний депутат України".

Крім того, комісія розглянула кілька скарг.

У засіданні ЦВК оголошено перерву до 9:30 8 жовтня.

За даними обробки 100% протоколів дільничних комісій по Україні за Партію регіонів віддали свої голоси 34,37% виборців, які взяли участь в голосуванні. БЮТ одержав 30,71%, блок "Наша Україна – Народна самооборона" – 14,15%, Комуністична партія України - 5,39%, Блок Литвина - 3,96% голосів, Соціалістична партія - 2,86%.

Не підтримали жодну з політичних сил на виборах 2,73% виборців.

Голова ЦВК Володимир Шаповал назвав ці відомості неофіційними. "Офіційні визначатимуться на основі протоколів у визначені законом терміни – до 15 жовтня", - зазначив Шаповал. УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «ЦВК обробила 221 протокол з мокрою печаткою з 225». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути