вівторок, 11 вересня 2007 10:12

Цушко викликає Луценка на теледебати

Кандидат у народні депутати від Соціалістичної партії, міністр внутрішніх справ Василь Цушко пропонує лідеру блоку НУ-НС Юрію Луценку прийти на теледебати з ним та відповісти на низку питань.

Про це повідомляє прес-служба СПУ.

"Цушко має надію отримати від Юрія Луценка відповіді на запитання щодо створення корупційних схем в системі МВC, дати пояснення окремим документам, а також долі 1,62 мільярдів гривень, що зникли під час його перебування на міністерській посаді", - сказано в повідомленні.

"Після того, як пан Луценко зможе відповісти на всі делікатні для нього питання, я готовий дискутувати на тему антикорупційних ініціатив", - заявляє Цушко

Хоча, за його словами, "сама пропозиція створення Національного антикорупційного бюро більш схожа на створення революційних судів-"трійок", які не мають нічого спільного з демократією".

"Хочу звернути увагу Юрія Луценка на те, що саме Антикорупційні бюро – найвідоміші фігуранти політичних та корупційних скандалів в Польщі та Латвії", - заявив міністр.

На його думку, антикорупційна програма НУ-НС ще раз демонструє, що ця політична сила має на меті не боротьбу з корупцією, а саме створення сприятливих умов для її функціонування в Україні.

"Жоден з лідерів НУ-НС не проголосує в сесійній залі ані за підвищення термінів позбавлення волі за корупційні злочини, ані за обов"язковість мешкання за адресою реєстрації", - сказав він.

На думку Цушка, "найбільшою загрозою національній безпеці є створення псевдо-антикорупційного законодавства, яке нав"язується сьогодні НУ-НС і секретаріатом президента", зазначає прес-служба.

На його переконання, такі ініціативи фактично легалізують корупцію в державі та вводять в оману народ України, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Цушко викликає Луценка на теледебати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути