середа, 23 квітня 2008 19:09

Черновецький дозволив усім користуватися туалетами ресторанів і кафе

Мер Києва Леонід Черновецький дозволив киянам і гостям столиці вільно користуватися туалетами міських закладів громадського харчування.

Відповідний документ, підписаний столичним градоначальником, вступив в дію 20 квітня. Контроль за дотриманням розпорядження Черновецького здійснюватиметься Головним управлінням з питань торгівлі і побуту при київській мерії, міською санітарно-епідеміологічною станцією і районними адміністраціями. У разі виявлення порушень, у кафе, барів і ресторанів відбиратимуться ліцензії.

Дотримання розпорядження Черновецького також зможуть контролювати жителі Києва: скарги громадян на адміністрацію закладів громадського харчування, що не забезпечили вільний доступ до туалетів, прийматиме інформаційно-довідкова служба "Call-центр".

Вільний доступ до туалетів міських закладів громадського харчування кияни дістали напередодні дострокових виборів столичного градоначальника і депутатів Київської міської ради. Нагадаємо, що Леонід Черновецький також збирається взяти участь в боротьбі за крісло голови міської адміністрації, перевибори якого призначені на 25 травня, повідомляє "УНІАН" з посиланням на прес-службу київської міської адміністрації.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький дозволив усім користуватися туалетами ресторанів і кафе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути