Ексклюзиви
четвер, 01 квітня 2010 19:12

Бютівці заблокували Верховну Раду

Бютівці заблокували Верховну Раду

Депутати від фракції Блоку Юлії Тимошенко заблокували трибуну Верховної Ради України.

Близько 25 депутатів оточили трибуну, заблокувавши підхід до неї, 7 депутатів від опозиції перебувають у президії.

Представники БЮТ почали блокувати трибуну після того, як парламент відмовився повернутися до розгляду питання про призначення низки позачергових місцевих виборів.

Очікувалося, що після цього парламент приступить до розгляду проекту постанови про зміни складу парламентських комітетів, які передбачають призначення представників фракції Партії регіонів головами деяких з них.

Раніше лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов висловив надію, що члени фракції БЮТ не блокуватимуть роботу парламенту.

"Якщо вони в Чистий четвер і Страсну п"ятницю будуть блокувати Верховну Раду, то це їх шлях роботи. І виходить, що нічого конструктивнішого вони запропонувати не можуть", - сказав він.

Нагадаємо, сьогодні фракція БЮТ ухвалила рішення відкликати своїх депутатів з керівних посад у всіх парламентських комітетах. Спікер Володимир Литвин заявив, що це рішення дестабілізує роботу Верховної Ради. Єфремов вдень раніше заявив, що всі фракції виступають проти ініціативи БЮТ про перерозподіл парламентських комітетів між коаліцією і опозицією.

Віце-спікер Микола Томенко назвав неприпустимим запропонований фракцією ПР проект про призначення деяких голів комітетів і висловив побоювання, що в Раді з"явиться "кумівство".

Українські новини

Зараз ви читаєте новину «Бютівці заблокували Верховну Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути