вівторок, 16 грудня 2008 09:16

БЮТ: Рада відповість на ультимум Ющенка, бо його Секретаріат бере приклад з бен Ладена

Депутат Верховної Ради від фракції Блоку Юлії Тимошенко Валерій Писаренко вважає, що вимога Президента Віктора Ющенка врахувати в державному бюджеті на 2009 рік кошти на проведення позачергових парламентських виборів поглиблює політичну й економічну кризу в країні.

Про це сказано в повідомленні прес-служби депутата.

"Сьогодні головна мета Президента - тримати країну в постійній політичній й економічній кризі", - вважає Писаренко.

Він переконаний, що ультиматум Президента про відмову підписати будь-який бюджет на 2009 у разі відсутності там коштів на позачергові вибори Ради - зрада українського народу в період світової кризи.

"Секретаріат Президента, за прикладом терориста N1 у світі Усами бен Ладена, своїми погрозами хоче взяти в заручники цілу націю", - вважає представник БЮТ.

Писаренко впевнений, що коаліція в складі БЮТ, блоку "Наша Україна - Народна самооборона" і Блоку Литвина може продуктивно працювати й приймати антикризові закони.

"Президентові і його канцелярському оточенню не до душі злагода й робочий порядок, які нарешті прийшли в Раду", - вважає він.

Писаренко сподівається, що парламент гідно відреагує на ультиматум Ющенка - зокрема, якщо й передбачивши в держбюджеті коштів на позачергові вибори, то на президентські, а не Ради.

Президент Віктор Ющенко наполягає на врахуванні в державному бюджеті на 2009 рік коштів на фінансування позачергових виборів Верховної Ради як стимулу для ефективної роботи парламенту.

Голова Ради Володимир Литвин прогнозує роботу Ради 6-го скликання на весь конституційний строк - до 2012 року, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ: Рада відповість на ультимум Ющенка, бо його Секретаріат бере приклад з бен Ладена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути