Ексклюзиви
пʼятниця, 13 травня 2011 06:30

Брат Луценка нагадав, як Генпрокуратура брехала про ковбасу під ковдрою

Брат Луценка нагадав, як Генпрокуратура брехала про ковбасу під ковдрою

Генеральна прокуратура продовжує брехати про справжній стан Юрія Луценка, який продовжує залишатися вкрай важким.

Про це в ефірі 5 каналу заявив брат політика Сергій Луценко.

"Спочатку прокуратура брехала, що він їсть під ковдрою ковбасу. Потім розказує про його нормальний стан. Його перемістили у клініку швидкої допомоги не просто так. Луценко ніколи не скаржився на стан здоров'я. Це, власне, наша сімейна традиція. Так, всі озвучені хвороби набуті ним від стресових ситуацій та за час його перебування в СІЗО", - зазначив Сергій Луценко.

Брат Луценка також зауважив, що він і сім'я були проти того, щоб екс-міністр оголошував голодування.

"Лікарям подяка. Вони стараються щось робити і роблять все можливе. Але голодування він не припинив. Лікар підтвердив це на камеру. Не просто так, від хорошого життя він ризикує своїм здоров'ям. Хоча ми, як сім'я, були не в захваті від його ідеї голодувати. Але іншого шляху захисту немає. Президент дає розпорядження перевірити, чи не порушуються конституційні права Луценка. Але що там перевіряти?! Три стрічки з рішення суду", - наголосив він

Політик також заявив, що не уявляє, скільки перебуватиме Луценко у лікарні і чи повернеться у СІЗО.

"Запобіжний захід йому не змінено. Він перебуває під вартою у спеціальній палаті лікарні . Його охороняють важко екіпіровані двадцять охоронців. Людину після 20 днів голодування охороняє 20 охоронців, причому, з хамським поводженням", - відзначив Сергій.

Також Сергій Луценко пояснив, чому захисники екс-міністра припинили ознайомлення з матеріалами справи.

"Коли ми почули абсурдний висновок Апеляційного суду міста Києва і, здається, суддя Гудзь чи Гедзь вів цей процес, що Луценко проведе ще місяць під вартою через те, що його захисники не ознайомилися з1-2-3 чи 7 томами справи, то викликала шок у нас ця ситуація. У той же день захисник і два адвокати направили листа до слідчого Генпрокуратури: якщо у цьому тільки причина тримання Луценка під вартою, ми від свого законного права ознайомитися зі справою відмовляємося категорично. Це письмово доведенно ГПУ. І в черговий раз Генпрокуратура бреше, що хтось мав кудись прийти щось підписати", - наголосив старший брат Юрія Луценка.

Зараз ви читаєте новину «Брат Луценка нагадав, як Генпрокуратура брехала про ковбасу під ковдрою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути