Ексклюзиви
пʼятниця, 13 травня 2011 07:15

"Регіонал" пригадав Луценку лапті для Кучми і затримання Колеснікова

 "Регіонал" пригадав Луценку лапті для Кучми і затримання Колеснікова

Своїм голодуванням Юрій Луценко намагається створити навколо себе ореол мучеництва і епатажною поведінкою відвернути увагу від інших питань.

Про це в ефірі 5 каналу заявив народний депута Валерій Коновалюк.

"Я вважаю, що сама ситуація потребує більшою мірою відповідей з боку самого обвинуваченого Луценка. Юрій Віталійович достатньо епатажна людина і неодноразово демонстрував подібну поведінку. Я згадав випадок, коли Леонід Кучма в 2003 році виступав у Раді з посланням до параменту, і Луценко з лаптями вийшов до трибуни і вручив Кучмі ті лапті, і хтось у залі тоді йому сказав, що дивись, щоб самому не знадобились", - відзначив "регіонал".

Також Коновалюк пригадав Луценку і утримання під вартою шіть років тому Бориса Коленікова.

"Ніхто його не змушує вести себе таким чином. Складається враження, що людина просто панічно боїться вироку суду. Крім інкримінованих 360 тисяч, є маса інших фактів його зловживання посадовим становищем, які можуть згодом стати предметом судового розгляду. Це і продаж генеральських звань, і багато іншого. Сьогодні Юрію Віталійовичу поставили телевізор, і він дивиться вашу програму, адже Колесніков у 2005 році не вів себе так. Він вимагав правосуддя і правди в суді. Тут є всі можливості використати всі свої права. Але вибрана інша стратегія адвокатами і обвинуваченим", - наголосив нардеп.

Також Коновалюк не розуміє, для чого навколо Луценка створюється такий ажіотаж посиленою охороною у лікарні.

"Сьогодні необхідно більш чітко донести всі обставини, які стосуються розгляду кримінальної справи громадянина Луценко. Всі заходи, які пов'язані з такою посиленою охороною, вони невиправдані. Це створює ажіотаж і ореол мученика. А у нас люди звикли співчутливо ставитися до подібних прикладів. Тут потрібно відділяти зерна від полови", -

Наостанок Коновалюк подарував ведучій книгу "Шахтар- чемпіон".

Зараз ви читаєте новину « "Регіонал" пригадав Луценку лапті для Кучми і затримання Колеснікова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути