понеділок, 23 червня 2008 10:11

Балозі треба надавати по руках - Яворівський

Треба дати Віктору Балозі по руках, щоб він не висмикував депутатів із фракцій, оскільки всі розуміють, що ті з фракцій вийшли не самі

Про це в інтерв"ю ІнтерМедіа консалтинг заявив народний депутат України від БЮТ Володимир Яворівський.

На думку парламентарія, із сьогоднішньої парламентської кризи є кілька шляхів виходу.

"Найспокійнішим шляхом є такий шлях, коли треба дати Віктору Балозі по руках, щоб він не висмикував депутатів із фракцій, а самих депутатів потрібно повернути, так би мовити, у нормальне русло", - вважає Яворівський. Він також додав, що всі розуміють, що депутати вийшли з коаліції не самі.

Яворівський також порекомендував "розумним регіоналам голосувати за свої ж закони", які вони вносять, і не тільки за свої, але й за інші законопроекти, які ставляться на голосування.

"Це теж нормальний вихід - розблоковувати роботу та давати голоси. Є закони, які не пройдуть, тому, що в коаліції зараз 225 голосів, але є Блок Литвина, який за нормальні економічні закони проголосує", - зазначив Яворівський.

Політик також вважає, що найрадикальнішим виходом із кризи є дострокові парламентські вибори.

"Наразі рано говорити про те, яким буде їхній результат і хто на них переможе. Але це все одно вихід, який може вирішити цю ситуацію. Інших варіантів я вже просто не бачу", - резюмував депутат, повідомляє ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Балозі треба надавати по руках - Яворівський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути