понеділок, 01 вересня 2008 14:10

Янукович виступить в Раді після Ющенка

Лідер парламентської фракції Партії регіонів Віктор Янукович заявив, що має намір завтра на відкритті чергової сесії Верховної Ради виступити із заявою з приводу ситуації в країні.

"Партія регіонів не задоволена ситуацією, яка склалася в країні в багатьох напрямах. Я виступатиму у Верховній Раді, і про це говоритиму", - сказав Янукович сьогодні журналістам.

В той же час, він висловив думку, що на відкритті сесії не буде оголошено про розпуск коаліції. "Мені здається, що їм (парламентській більшості) не вистачить мужності це зробити. Якби у них вистачило мужності і відповідальності за свої дії, вони б вже давно це зробили", - відзначив лідер ПР.

2 вересня в Раді виступить з позачерговим зверненням до нардепів Президент України. Минулого тижня Віктор Ющенко закликав політиків "позбавитися від популізму, як від поганого сну", а також запевнив, що зробить все, щоб "парламент раціонально почав свою роботу".

Крім того, Віктор Ющенко розкритикував Раду за незатвердження закону про порядок її роботи.

Тим часом, учора у Львові спікер Арсеній Яценюк пообіцяв 1 вересня оприлюднити план зі збереження коаліції, а також у котрий раз відзначив, що новий політичний сезон, який почнеться з відкриття 3 сесії парламенту, буде агресивним.

Крім того, Яценюк розповів, що напередодні початку роботи третьої сесії Верховної Ради VI скликання система голосування Рада була вдосконалена, а інтер"єр сесійної залу зазнав змін.

За матеріалами: РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Янукович виступить в Раді після Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути