субота, 03 листопада 2007 13:17

72% американців незадоволені політикою США

За результатами опитування, проведеного в середині жовтня фондом Геллапа спільно з USA Today, політичною і економічною ситуацією в США незадоволено 72 % громадян країни.

Найболючішим  питанням у зв"язку з майбутніми президентськими виборами виявився Ірак.

Четверо з десяти опитаних назвали позицію кандидатів у президенти щодо Іраку визначальним критерієм свого вибору (друге за пріоритетністю питання – здоров"я - вказали лише два респонденти з десяти).

Шестеро з десяти назвали вторгнення до Іраку помилкою. Крім того, лише 16 відсотків респондентів вважають, що ситуація там за останній час покращала.

Курсом влади незадоволено 55 відсотків республіканців і 84 відсотки демократів. Президента США підтримують всього 32 відсотки респондентів, це гірший рейтинг для останнього року перед виборами з часів Другої світової війни.

Конгрес США, що отримав у серпні 2007 року гірший рейтинг за всю історію фонду Геллапа (19 відсотків) виріс в очах американців. Діяльність законодавців схвалюють 29 відсотків опитаних, пише Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «72% американців незадоволені політикою США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути