понеділок, 29 вересня 2008 17:02

$7 млн пропонує Тимошенко за підпис під коаліцією з БЮТ - Білозір

Член "Єдиного центру" Оксана Білозір заявляє про те, що останніми днями окремим членам фракції "НУ-НС" представниками Юлії Тимошенко пропонувалися гроші та посади в обмін на підпис за коаліцію із БЮТ.

"Витівка зі збором підписів, нібито на підтримку коаліції БЮТ, "НУ-НС" і Блоку Литвина та постійним нагнітанням істерики, мовляв, "от-от буде 37", має на меті, перш за все, психологічний тиск на депутатів від блоку "НУ-НС", - цитує слова Білозір прес-служба "ЄЦ".

"Але акція "примушування до коаліції" не обмежується лише повідомленнями у ЗМІ, ведеться активна робота у кулуарах", - додала депутат.

"Заради збереження крісла прем"єра Тимошенко готова на все. Вона розуміє, що перевибори означають для неї відставку, бо виборці не пробачать їй союз із Партією регіонів, зокрема, голосування за статус російської мови як офіційної", - заявила Білозір.

За її словами, "сьогодні рейтинг БЮТ уже впав на 10-20% у західних і центральних областях".

Білозір стверджує, що "упродовж минулих вихідних гінці від Юлі Володимирівни "обходили" окремих членів фракції "НУ-НС" із заманливими пропозиціями в обмін на підпис за коаліцію із БЮТ".

"Пропонували практично все: від портфелів високопосадовців – до вражаючих сум готівкою. Називали цифри у 5-7 мільйонів доларів", - заявила депутат.

"Не виключено, що це було власною ініціативою найближчого оточення лідерки БЮТ. Хоча, такий порядок цифр – мільйони доларів – вимагає погодження першої особи та відповідних джерел фінансування. Очевидним є російський слід", - додала вона.

Білозір вважає, що "через збір підписів Тимошенко також хоче провести інвентаризацію своїх соратників у таборі "НУ-НС".

"До цієї нечисленної групи входять ті, хто на перше місце ставить власні інтереси і понад усе хоче потрапити на наступних виборах до списку кандидатів", - зазначила депутат.

"Вони розуміють, що перспективи у складі команди-2007, яку вони зрадили, у них немає. Тому список БЮТ для них – останній і єдиний шанс", - додала вона, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «$7 млн пропонує Тимошенко за підпис під коаліцією з БЮТ - Білозір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути