четвер, 03 грудня 2009 07:19

Збирають гроші на квартиру для прем"єрки

"Вибори президента минуться. Але... Дорогі українці! Хто скільки зможе. З кожного по копієчці, по 2... Максимум 5! Розпочався збір благодійних коштів на придбання квартири для Юлії Володимирівни Тимошенко.

Наш розрахунковий рахунок 26003000629001 філія ВАТ КБ "Надра" МФО 338705 ЄДРПОУ 26428936".

Таке повідомлення з 12 листопада розсилає по Інтернету знайомим тернополянин 43-річний Володимир Ханас. Він очолює громадську організацію "Чоловічий адаптаційний центр". Ідея зібрати кошти виникла в нього після перегляду декларації кандидата в президенти Юлії Тимошенко.

— Усі бачать, як вона одягається, що довго працювала на керівних посадах, а тут виявляється, що не має ні машини, ні де жити, — розповідає Ханас. — Або Тимошенко справді бідна і це потрібно якось вирішувати, або декларація брехлива. Можливо, купимо їй сувенірний будиночок.

До середи повідомлення про збирання грошей прочитали 1,2 тис. людей. Із них троє перерахували відповідно 10, 17 та 25 грн.

— Уперше про таку акцію чую, — дивується нардеп-"бютівець" Василь Деревляний, 47 років. — Володимир Ханас у Тернопільській області — це дірка від бублика й не більше. Провокатор. Коментувати нема чого.

Зараз ви читаєте новину «Збирають гроші на квартиру для прем"єрки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути