Ексклюзиви
вівторок, 21 лютого 2017 06:10

Захарченка приберуть як божевільного

"Олександр Захарченко з 2010 року є інвалідом ІІ групи загального захворювання внаслідок стійких незворотних розладів психіки та центральної нервової системи безтерміново", — йдеться у довідці, виданій 12 квітня 2011 року Харківським обласним центром медично-соціальної експертизи. Документ оприлюднили минулого тижня.

У довідці йдеться про обстеження харків'янина Олександра Захарченка, нинішнього ватажка терористичної ДНР. Психіатри попереджають, що дії пацієнта заг­рожують оточенню. На вимогу прокуратури його примусово відправили до Харківської обласної психіатричної лікарні №3.

— Сумніваюсь у достовірності довідки, — каже військовий експерт 50-річний Олег Жданов. — Якби була справжня, спецслужби дістали б її раніше. Це схоже на спробу дискредитувати Захарченка російською владою. Вони готові замінити ватажків ДНР і ЛНР на тих, хто влаштує Київ. Для того, щоб почати переговори про повернення територій.

Скоро у Росії скажуть, що Захарченко неврівноважений і його треба замінити. Аби не вбивати його, як Ґіві і Моторолу (знищені ватажки бандформувань "Сомалі" Михайло Толстих і "Спарта" Арсен Павлов. — ГПУ). Якщо вбити так само — виглядатиме занадто, бо ж Росія хоче видаватися миротворцем. Його тихенько приберуть на задвірки, потім потрапить під машину. І не буде шуму, як з убивством Ґіві.

Зараз ви читаєте новину «Захарченка приберуть як божевільного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути