понеділок, 09 червня 2008 18:23

Валентина Семенюк відпочиває у Туреччині

Автор: Фото: tabloid.pravda.com.ua/scandal/48498eafb83c9/
  Голова Фонду держмайна Валентина Семенюк-Самсоненко з чоловіком Віталієм засмагають біля готелю ”Санґейт Порт Роял” у Туреччині
Голова Фонду держмайна Валентина Семенюк-Самсоненко з чоловіком Віталієм засмагають біля готелю ”Санґейт Порт Роял” у Туреччині

Минулого тижня Верховна Рада збиралася звільнити з посади голови Фонду держмайна 51-річну Валентину Семенюк-Самсоненко. Для цього її намагалися викликати до парламенту.

Однак від соціалістки повідомили, що вона перебуває на терміновому медичному обстеженні. Де саме, не знав навіть голова Верховної Ради Арсеній Яценюк.

У п"ятницю в одному з інтернет-видань з"явилися фотографії Семенюк-Самсоненко, на яких вона відпочиває на курорті поблизу Антальї в Туреччині. На знімках голова Фонду держмайна засмагає на шезлонгу біля готелю.

Невдовзі Валентина Петрівна розповіла, що поїхала у весільну подорож. Мовляв, вийшла заміж півроку тому, а медовий місяць провести не змогла через роботу. Тож вирішила поєднати його із тижневою відпусткою, яку взяла 4 червня.

— Я пішла у відпустку й одразу вирішила пройти медобстеження, — каже Семенюк-Самсоненко. — У мене проблеми зі спиною, і я кілька днів провела в лікарні. Медики порадили побільше плавати, от ми й вибралися на відпочинок.

Із чоловіком 57-річним бізнесменом Віталієм Самсоненком голова Фонду держмайна поселилася у п"ятизірковому готелі "Санґейт Порт Роял". Тижнева путівка туди на двох коштує від 2310 до 11 186 євро. Номер для молодят — 3822 євро.

У ресторанах готелю — безплатні алкогольні напої. Можна користуватися банями, саунами, аквапарком. За масаж, боулінг, курси підводного плавання — окрема плата. Купатися можна в морі та басейнах із джакузі біля готелю.

Валентина Семенюк-Самсоненко говорить, що живуть вони у звичайному номері. Цілими днями плавають та засмагають.

— Я вперше в житті побачила Середземне море. Навіть не знала, яке воно гарне! — ділиться враженнями голова ФДМ.

Директор київського Центру політичних досліджень і конфліктології Михайло Погребинський, 61 рік, припускає, що до літніх канікул парламент її вже не відставить. Мовляв, нардепи готуються до відпусток. Тож навіть якщо й повернутися до цього питання, то Партія регіонів знову блокуватиме трибуну.

— Бо з Кожем"якіним (БЮТ висунув його кандидатуру на посаду голови Фонду держмайна. — "ГПУ") важко буде домовитися. Вони робитимуть усе, щоб затримати процес зміни Семенюк-Самсоненко, — вважає Погребинський.

За матеріалами: tabloid.pravda.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Валентина Семенюк відпочиває у Туреччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути