Ексклюзиви
вівторок, 21 серпня 2007 17:38

Ющенко зустрінеться з Путіним після виборів

Учора в Москві прем"єр-міністр Віктор Янукович зустрівся з президентом Росії Володимиром Путіним. Хоча напередодні мав їхати президент Віктор Ющенко. Але він відклав візит — уже вчетверте за своє президенство.

Ющенко планував побувати в Москві в період із 15 по 20 серпня. Та на нещодавній прес-конференції повідомив, що не поїде. Хоча візит був уже підготовлений.

— Виходячи з мотивів хорошого тону, краще на найвищому рівні такі контакти вести вже після проведення виборчого процесу, — пояснює Ющенко.

Директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов, 49 років, згоден, що зараз візит недоречний.

— Ані Путін, ані Ющенко не готові до змістовної зустрічі, починаючи від переговорів по газу та закінчуючи флотом, — пояснює він. — Нехай замість них зараз працюють експерти.

Директор Центру соціальних досліджень "Софія" 37-річний Андрій Єрмолаєв каже, що Віктор Ющенко не їде до Москви, бо перенесені переговори по комісії "Ющенко–Путін". А Віктор Янукович поїхав як керівник економічного комітету цієї комісії. Він має досягнути домовленостей, щоб підготувати документи для візиту президента у листопаді–грудні цього року.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко зустрінеться з Путіним після виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути