неділя, 25 лютого 2007 16:14

Ющенко відзначав день народження на роботі

Автор: фото: УКРІНФОРМ
  Віктор Ющенко приймає привітання на фуршеті у Секретаріаті президента минулої п’ятниці
Віктор Ющенко приймає привітання на фуршеті у Секретаріаті президента минулої п’ятниці

Минулої п"ятниці президенту Вікторові Ющенку виповнилося 53 роки. До Секретаріату президента ще зранку потяглася черга посадовців, щоб привітати главу держави. Однак першими це зробили його дружина й діти.

Катерина Ющенко подарувала чоловікові гобелен, який замовила ще торік у Косові на Івано-Франківщині. Виготовила подарунок студентка Косівського державного інституту прикладного мистецтва Оксана Уграк. Називається "Чотири пори року. Зима — Різдво". Діти подарували велику писанку зі страусиного яйця. Намальовані на ній візерунки з рибок. Це — знак перших християн. По-грецьки слово "риба" — "іхтіс" — співзвучне зі скороченим ім"ям Ісуса Христа.

Далі Віктор Ющенко вислуховував поздоровлення від політиків. Прем"єр-міністр Віктор Янукович побажав йому міцного здоров"я, сил і подальших досягнень. Також пообіцяв, що разом із урядом забезпечить президентові гарний настрій. Подарував ікону. А Юлія Тимошенко піднесла вишиті картини, на яких зображені національні костюми XIX ст. із різних регіонів України.

Гості пили горілку "Президентський стандарт"

Ще президента вітали предстоятелі українських православних церков — патріарх УПЦ КП Філарет, митрополит УПЦ МП Володимир та митрополит УАПЦ Мефодій. Вони вручили Ющенкові білі троянди. Від наукової інтелігенції вітав президент Національної академії наук Борис Патон, від дипломатів — надзвичайний і повноважний посол Грузії Григол Катамадзе.

У секретаріаті для святкування приготували фуршет. Гості закушували горілку "Президентський стандарт" овочами і канапками з креветками та чорним кав"яром, рулетами з баклажанів. Біле та червоне вина — оливками та корзинками з червоною ікрою.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко відзначав день народження на роботі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути