вівторок, 29 листопада 2011 06:15

У губернатора вкрали автомобіль

Кажуть, що 24 листопада близько 12.40 у Черкасах викрали автомобіль "Лексус LX 570", яким їздив голова облдержадміністрації Сергій Тулуб, 58 років.

Губернатор із керівником обласної міліції Валерієм Дерновим та іншими начальниками приїхав вивчати ціни на Центральному базарі.

— Машини припаркували біля магазину "Кооператор". У "лексусі" остався водій. За деякий час він вийшов із машини. А коли вернувся, її на стоянці не було. Йому стало так погано, що прийшлося "скору" визивать, — розказує одна з жінок, що торгує поряд.

Міліціонери оголосили операцію "Перехват". На виїздах із міста та на багатьох перехрестях по обіді з'явилися озброєні даїшники. Близько шостої вечора автомобіль знайшли припаркованим на вул. Гагаріна у мікрорайоні Митниця.

У міліції запевняють, що "лексус" не належить Тулубу.

— Цей автомобіль із листопада минулого року по серпень цього був в оренді у АТП Черкаської облради. Улітку договір оренди був перерваний, зараз у машини новий власник, — говорить Володимир Ліщенко, керівник прес-служби Черкаської обласної Державтоінспекції.— Сергій Тулуб їздить "Тойотою Ленд Крузер".

Керівник облдержадміністрації користується кількома автомобілями. Після призначення приїхав до Черкас "Лексусом GX 470", що коштує понад 2 млн грн.

— БМВ LI 750 з'явився приблизно через рік після того, як Тулуб став губернатором, — розповідає колишній працівник обласної ради. Називатися не хоче. — Їздить і "Тойотою Ленд Крузер". Ще є джип "лексус". Кілька місяців тому в нього з'явився джип "ніссан".

Зараз ви читаєте новину «У губернатора вкрали автомобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути