середа, 13 серпня 2008 18:37

"Тут тільки що проїхали російські бронетранспортери"

"Я зрозумів, чому російські "миротворці" весь час навідуються до Горі. Це вони їздять на екскурсію по сталінських місцях. Можливо, присягу дають або ще щось. Парад там або салют. Або просто фотографуються біля пам"ятника. Очевидно, треба перечекати, поки весь контингент не поклониться Вождю".

Російський ЖЖ-юзер gigienishvili


"У Поті зараз тихо. Визирнула у вікно. Крім пилу, на вулицях ніщо не нагадує, що тут тільки що проїхали російські бронетранспортери. Мужики за столом у дворі ріжуться в доміно. Всім уже набридло сперечатися. По телевізору хтось виступає, однак ніяких новин немає".

ЖЖ-юзер pepsikolka, грузинка


"Сьогодні був на зачистці в селі Тарамашені. Під час відступу грузини вели себе підступно. Кидали старих та дітей, взагалі будь-кого, хто обтяжує у дорозі. В Осетії ми контролюємо майже все. Залишилося прочесати всі підвали  і горища в усіх селах. Були на базі миротворчих сил РФЦ в Цхінвалі. Всюди  лежать трупи, у повітрі висить запах гнилля. На узбіччі стоять спалені танки, російські і грузинські".

ЖЖ-юзер rupor_naroda, осетин


"Ну і що тепер робити? Піти на фронт з автоматом? Перед тим, як підносити виделку до рота, подумати про скалічені долі? Перед тим, як анекдот розказати, згадати про жертв розправ? Та йдіть зі своєю війною. Йдіть зі своїм воєнним пафосом".

ЖЖ-юзер tema,

російський дизайнер Артемій Лєбєдєв, 33 роки


"Чому ви, кому ніколи діла не було до того, що відбувалося і відбувається в Грузії, вважаєте себе вправі вирішувати, хто правий, а хто — ні? Спираєтеся лише на останні заяви російського міністерства іноземних справ і новини з російського ж телебачення! Як ви можете мати власну думку, якщо ви навіть не знаєте, на терені якої країни відбувається війна?"

Російський ЖЖ-юзер gosha

Зараз ви читаєте новину «"Тут тільки що проїхали російські бронетранспортери"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути