Ексклюзиви
середа, 24 листопада 2010 07:15

Троєщинський ринок привезе теплі речі

Зранку у вівторок у Спілці письменників збирається чергове засідання координаційної ради підприємців. На сцені за столом сидить нардеп-"бютівець" Михайло Волинець. Люди тягнуть руки, аби надав слово.

— Ми обрали групу для зустрічі з президентом, — говорить колишній депутат Михайло Ратушний, 48 років. — Треба напрацювати концепцію розмови. Наші вимоги, за які в понеділок проголосував Майдан, — накладення вето на Податковий кодекс, розпуск Верховної Ради, відставка Кабміну. Якщо Янукович не накладе вето, ми почнемо збір підписів за проведення референдуму по його відставці .

Його підтримують схвальними вигуками та оплесками. Починають обговорювати, як краще організувати мітинг.

— Майдан треба втримати, — виходить до мікрофону екс-глава Ради підприємців при Кабміні 36-річна Оксана Продан. — Є питання з оплатою сцени й озвучки. БЮТ нам сильно допомагає, вони поки що це оплачували. Далі: хто годуватиме людей? У БЮТ є така служба, вони зможуть їх прокормити. Туалети також проплатили. Сьогодні Троєщинський ринок привезе теплі речі та обігрівачі. Їжу обіцяв привезти Дарницький. Ще одне питання: чи не варто домовлятися з президентом про те, щоб він зберігав спрощену систему оподаткування, але не накладав вето на весь Податковий кодекс?

— Вето! — кричать бізнесмени.

Продан киває та виходить у коридор. На ходу каже підприємцям:

— Передайте всім, що ми вирішили: наметове містечко треба називати не "Майдан", а "Місто волі".

Координаційна рада триває 1,5 год. За цей час ухвалюють не дозволяти політичним партіям виходити до підприємців зі своїми прапорами.

Зараз ви читаєте новину «Троєщинський ринок привезе теплі речі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути