четвер, 25 вересня 2008 17:16

Тимошенко почервоніла після запитання про Медведчука

  Юлія Тимошенко каже, що Оксана Білозір співає на вірші Віктора Балоги
Юлія Тимошенко каже, що Оксана Білозір співає на вірші Віктора Балоги

У четвер увечері прем"єр-міністр 47-річна Юлія Тимошенко зібрала прес-конференцію. Запізнилася на неї майже на годину — через нараду з керівником свого апарату Михайлом Лівінським та нардепом-"бютівцем" Віталієм Чудновським.

— Я не можу відпустити пресу, яка приїхала із Західної України, не давши відповіді на їхні запитання, — пояснює причину прес-конференції прем"єрка. — Тому хотіла б, щоб вони відразу ж їх поставили.

БЮТ привіз до Києва з десяток журналістів зі Львова, Івано-Франківська та Закарпаття. Із прем"єром вони їздили на представлення гетьманського прапору.

У Тимошенко запитують про таємні приватні авіарейси до Росії. Напередодні народний депутат від блоку "Наша Україна — Народна Самооборона" Оксана Білозір попросила Службу безпеки з"ясувати, хто оплачує ці польоти.

— Усі названі чартерні літаки не мають до мене ніякого відношення і ними я не літала в Москву, — спокійно відказує глава Кабміну. — Мені прикро, що Оксана Білозір, яку я поважаю як співачку, почала співати музику на вірші глави секретаріату Віктора Балоги. І що найцікавіше: мені здається, що він і концертні тури Білозір проводить.

У Тимошенко запитують, чи співпрацює з нею Віктор Медведчук, глава Адміністрації президента Кучми. Прем"єрка червоніє. Коли відповідає, очі швидко бігають.

— Сьогодні Медведчук ні на якій посаді не працює, — ухиляється від відповіді. — У той же час у мене запитання до президента. Чому закарпатські уркагани й контрабандисти працюють біля нього? Чому головний гінеколог та ідеолог Партії регіонів працює у Раді нацбезпеки й оборони? Чому сьогодні роздані ордени Ківаловим, Колесніковим? Чому послом у Росії призначений Костянтин Грищенко, який є тіньовим міністром уряду Януковича?

У прем"єрки ще раз перепитують, чи допомагав колишній глава Адміністрації президента Кучми писати "бютівський" варіант Конституції. Юлія Тимошенко зазначає: щойно Основний закон допишуть, відразу назве його авторів.

Після прес-конференції до приїжджих журналістів підходить нардеп-"бютівець" Олександр Сочка. Донедавна він керував прес-службою БЮТу, доти був прес-секретарем Тимошенко. Стиха каже, що їм дадуть гроші. Зокрема й на таксі до вокзалу.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко почервоніла після запитання про Медведчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути