понеділок, 29 грудня 2008 17:14

Суддя Зварич влаштовував сексуальні оргії

Оперативна відеозйомка зафіксувала не лише випадки хабарництва в кабінеті судді Львівського апеляційного адміністративного суду Ігоря Зварича. На плівках є й пікантніші деталі — коли він займався з підлеглими сексом.

— Це ж не нормальне явище, коли голова суду дозволяє собі в робочий час у себе в кабінеті влаштовувати сексуальні оргії, — каже заступник генерального прокурора Ренат Кузьмін, 41 рік. — Такі ж "порнофільми" ми одержали в результаті документування хабарництва і в інших судах. Тобто в кабінетах окремі судді не тільки чинять правосуддя — вони ще хабарничають і живуть статевим життям. А притягнути їх до відповідальності не завжди вдається — надто складна процедура.

7 грудня проти Ігоря Зварича порушили кримінальну справу за одержання хабара в особливо великому розмірі. Перед цим у нього вдома і в робочому кабінеті було вилучено понад $1 млн та 2 млн грн. Зварича оголошено в розшук. Президент Віктор Ющенко заявляє, що уникнути відповідальності судді допомагає оточення прем"єр-міністра Юлії Тимошенко за її особистою вказівкою.

Зараз ви читаєте новину «Суддя Зварич влаштовував сексуальні оргії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути