пʼятниця, 04 квітня 2008 18:09

Стецьків розкритикував "Єдиний центр" і Тимошенко

Учора нардеп-"нашоукраїнець" 43-річний Тарас Стецьків розповів про конфлікти всередині свого блоку. Найбільше критикував вихідців із "Нашої України", які створили партію "Єдиний центр". Очолив її Ігор Кріль.

— Але не вийшло того грандіозного проекту, який задумувався з самого початку, — каже Стецьків. — Передбачалося, що він замінить "Народний союз "Наша Україна". Вони не вийдуть зі складу коаліції, бо сміливості не вистачить. Але можуть не голосувати за наші рішення.

Просить Віктора Ющенка вплинути. Каже, що "Єдиний центр" можна знищити, створивши єдину партію на основі блоку НУ-НС.

— Стовпами повинні бути "Наша Україна" і "Народна самооборона", — переконаний нардеп. — Добре, щоби був і Народний рух. Правда, є чутки, що його керівництво дивиться у бік БЮТу.

Розповідає, що із Західної України надходять сигнали про переговори лідера Української народної партії Юрія Костенка з партією "Свобода" Олега Тягнибока та УРП "Собор" Анатолія Матвієнка. Вони планують створити "Правицю".

— Якщо цей процес завершиться, то буде ультраправа течія, — припускає Стецьків. — Іншим учасникам блоку ми запропонуємо об"єднатися в єдину партію. Якщо вони не погодяться, скажемо: "Хлопці, ідіть далі самі".

У політика дзвонить мобільний. Він швидко скидає дзвінок. Починає критикувати прем"єрку Юлію Тимошенко. Говорить, що на керівні посади вона призначила людей, близьких до колишнього глави Адміністрації президента Віктора Медведчука.

— Згадайте, що вони колись витворяли! — вигукує нардеп.

Обурюється, що Тимошенко не погодила з "Нашою Україною" призначення заступником голови Держмитниці Тараса Козака, радником прем"єр-міністра Олександра Задорожного та заступником міністра регіонального розвитку Олексія Іщенка.

— Вона каже, що взяла їх за професіоналізм. Але маємо великі сумніви щодо цього. Подейкують, що через БЮТ Медведчук повертається в політику.

Зараз ви читаєте новину «Стецьків розкритикував "Єдиний центр" і Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути