Ексклюзиви
вівторок, 14 березня 2006 18:14

Росіяни не пустили Ющенка в ефір

Телеканал "Росія" зняв з ефіру інтерв"ю з президентом України Віктором Ющенком, 52 роки. Розмову з українським лідером мали показати в суботу в програмі Михайла Гусмана, 56 років, "Формула влади". Російський журналіст взяв інтерв"ю, а канал оголосив про його показ. Але за день до виходу програми в ефір керівництво "Росії" без жодних пояснень заборонило показувати Ющенка.

Наступного ж дня — у неділю — телеканал показав передачу про нібито розміщені в Україні в"язниці ЦРУ. Росіяни сказали, що на території гарнізону "Макарів-1" у Київській області є тюрма, де українці за домовленістю з американськими спецслужбами утримують в"язнів із Афганістану та Іраку. Міністерство оборони України відреагувало миттєво — зробило день відкритих дверей на цій базі. Жодних тюрем там не виявилося.

Про інтерв"ю з Ющенком написали російські видання "Огонек" та "Известия". Останні навіть опублікували уривок розмови, де Ющенко говорить про добрі взаємини з Володимиром Путіним, 53 роки, і свою заповітну мрію побувати на Камчатці, в долині гейзерів. Ще президент розповів про зміни в Україні за останній рік, поділився своїми захопленнями спортом і гончарством. На запитання, яким є сучасний українець, у забороненому інтерв"ю Ющенко сказав:

— Він дуже добрий. Українці ніколи злими не бувають.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни не пустили Ющенка в ефір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути