Ексклюзиви
середа, 17 вересня 2008 20:19

Прем"єр розказала про стадо баранів

Учора по обіді Юлія Тимошенко провела прес-конференцію. Розповіла, що готова до дострокових виборів. Також запевнила, що не піде у відставку:

— Коаліція не розпалася. З неї в односторонньому порядку вийшов президент із частиною своєї політичної сили. Ми не відносимося до стада баранів, яке скакає в прірву, якщо скакнув один баран.

У Тимошенко запитують, як вона ставиться до намірів Росії скасувати або обмежити режим вільної торгівлі з Україною.

— За все, що буде відбуватися поганого у відносинах між Україною та Росією персональну відповідальність несе Віктор Ющенко — президент України, — відповідає прем"єр. — Зараз потрібно вести гармонійну і збалансовану політику, яка захищає наші національні інтереси й робить Україну не ізгоєм на світовому просторі, а гравцем. Я вестиму саме таку політику.

Додає, що по собі Віктор Ющенко залишає в історії тільки "черепки". Тому, мовляв, нащадкам буде що викопувати. Із сарказмом розповідає анекдот про президента:

— Приходить Віктор Балога до Ющенка й каже, що збираються запускати нейтронний колайдер, який відтворюватиме процес виникнення Всесвіту. Але цей експеримент може знищити все на Землі. Президент перепитує: "І Тимошенко теж?". Балога говорить, що все повністю. Тоді Ющенко каже: "Нехай випробовують".

Зараз ви читаєте новину «Прем"єр розказала про стадо баранів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути