Ексклюзиви
четвер, 20 вересня 2007 16:36

Підозрювані в отруєнні президента хочуть стати росіянами

53-річний президент України Віктор Ющенко знає, де працюють ті, хто його отруїв 3 роки тому. Минулої середи на прес-конференції після наради з головами місцевих держадміністрацій він заявив про це.

Віктор Ющенко розповів, що причетні до отруєння переховуються в Росії. А слідство затягується, бо сусіди не дають відповіді на українські запити. Президент не називає конкретних прізвищ до завершення слідства.

— Це люди відомі. По деяких є інформація про їхнє місцезнаходження, — зазначає він.

Глава держави сподівається, що ці люди все ще мають українське громадянство. Тоді їх можна буде повернути до України. За його інформацією, всі підозрювані дуже хотіли отримати російське.

— Якщо ж вони встигли отримати російські паспорти, то стосовно них мають бути проведені відповідні слідчі дії, — додає президент.

Він говорить, що попросив своїх лікарів оприлюднити всю інформацію про його отруєння діоксином. Адже досі медицина не мала справи з такими випадками.

— Треба, щоб усі знали, як боротися з цією хворобою, — каже Віктор Ющенко. — А не так, як ми: тридцять днів шукали, який препарат найбільш ефективний для боротьби з отруєнням.

Зараз ви читаєте новину «Підозрювані в отруєнні президента хочуть стати росіянами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути