середа, 24 лютого 2010 08:06

На інавгурацію Януковича приїде патріарх Кирил

У четвер відбудеться інавгурація новообраного президента 59-річного Віктора Януковича. Офіційні заходи розпочнуться у Верховній Раді.

10.00. Віктор Янукович складе присягу у Верховній Раді й звернеться до народу.

10.45. Біля Секретаріату президента відбудеться церемонія віддання військових почестей главі держави й урочистий марш воїнів Почесної варти.

14.00. В Українському домі урочистий прийом від імені президента Віктора Януковича для керівників іноземних делегацій. Автомобільний рух центральними вулицями столиці обмежать.

Нардепка від Партії регіонів 50-річна Ганна Герман каже, що церемонія інавгурації не буде пишною — у кризу слід заощаджувати державні гроші:

— Ніяких парадів, салютів. І кухня без червоної, чорної ікри, дорогих вин. Думаю, європейські гості це оцінять. У світі вважають поганим тоном у кризу викидати великі гроші. Також зекономимо на костюмах. Віктор Федорович надіне щось із того, що є в гардеробі, в чому він уже був.

Усі дійства показуватимуть в ефірі телеканалів "Інтер", Національної телерадіокомпанії. Пряму трансляцію можна буде побачити на великому екрані, встановленому біля пам"ятника Шевченку в центрі Львова.

У день інавгурації в Печерській лаврі відбуде подячний молебень, повідомляє Українська православна церква Московського патріархату. На ньому буде новообраний президент Віктор Янукович та предстоятель Російської православної церкви патріарх Кирил. Початок — 9.00.

Кажуть, увечері у четвер Янукович полетить до Донецька на матч Кубка УЄФА між "Шахтарем" і англійським "Фулхемом". Перший матч у Лондоні донеччани програли 1:2.

Зараз ви читаєте новину «На інавгурацію Януковича приїде патріарх Кирил». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути