вівторок, 30 квітня 2013 00:30

Мільярдер і губернатор перемогли мера

У Партії регіонів і в "Батьківщині" у Черкасах дуже мало ідеології, а є економічні інтереси депутатів. Раніше мер задовольняв їх. Наприклад, під час першого терміну Одарич розбив ворожу до нього більшість у міській раді тим, що запропонував посади всім "крикунам". Цьогоріч бюджет розвитку Черкас становить близько 180 млн грн. Чимало депутатів планували, що під час "освоєння" цих коштів їхні інтереси врахують. Проте мер брав до уваги інтереси наближених до себе, а решті лише обіцяв.

Незадоволенням депутатів скористався голова обласної держадміністрації Сергій Тулуб. За його організаційної підтримки в місті провели інформаційну кампанію з дискредитації мера.

Міський голова не розвивав виробництво у Черкасах. У місті на повну потужність працює тільки один завод — "Азот". А рівень зарплати в обласному центрі на 606 грн нижчий, ніж у середньому по країні. Зате тарифи на жкг — одні з найвищих. Плата за проїзд у громадському транспорті — 2,5 грн. Після комунальної реформи утворили служби утримання будинків, але якість послуг погіршилася.

Цілеспрямовано почали знищувати дерева як "старі" й "хворі". При тому, що Одарич — власник місцевого деревообробного комбінату.

Секретар міськради "регіонал" Віктор Горкун — несамостійна фігура. Містом фактично керуватиме голова обласної держадміністрації Сергій Тулуб. Є ще почесний президент заводу "Азот" Валентина Жуковська — протеже власника підприємства Дмитра Фірташа. Якщо проаналізувати діяльність Жуковської за останні місяці, то це поведінка кандидата в мери. Якщо на наступних виборах вона змагатиметься з Одаричем, то з урахуванням адмінресурсу й керованості наших судів зможе розраховувати на перемогу.

До відставки Одарича призвело поєднання зусиль мільярдера Фірташа й губернатора Тулуба.

Зараз ви читаєте новину «Мільярдер і губернатор перемогли мера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути