пʼятниця, 28 лютого 2014 07:51

Коханка колишнього президента займалася оздоровленням дітей

— Та тут гості з Майдану їздять щогодини, хочуть спалити, — обурений охоронець перевіряє наші документи при вході до дитячого оздоровчого табору "Славутич" біля Переяслава-Хмельницького на Київщині. Табір належить благодійному фонду "Дорога в майбутнє". Головою правління є коханка екс-президента Віктора Януковича Любов Полєжай. Кажуть, заклад виграв тендери на 11,26 млн грн. Путівка у "Славутич" на 21 день коштує 4 тис. грн. Тут зміцнюють імунну систему. На території табору чисто. Яскраво розфарбовані корпуси, стадіон зі штучною травою, спортивний комплекс із 25-метровим басейном, воду в якому очищають киснем.

— Я тут чотири місяці працюю, — розповідає російською 51-річна Ірина Зарецька, директор "Славутича".

— Я спеціаліст із дитячого оздоровлення. Любов Полєжай за цей час бачила тільки раз у Переяславському храмі. Що вона жила з Януковичем, ми дізналися з телевізора. Я мала справи з виконавчим директором фонду, центральний офіс — у Києві. Зараз там ніхто не бере трубку. У п'ятницю з'явилася інформація, що в мене ховаються вісім автобусів із тітушками, — кутається в шаль.

— Відтоді в нас постійно відвідувачі. Документів показати не хочуть, кажуть, що вони — активісти Майдану і що в умовах революції мови про документи бути не може. Заявили, що "жаждут крови и мне лучше вести себя розумно" — цитую. Через останні події батьки відмовилися привозити дітей на оздоровлення. Заїзду з 3 березня не буде.

— Я сподіваюся, що нова влада зробить все по закону. Не хочеться, щоб звільнили 102 особи, які працюють тут багато років. Це ж місцеві люди. І головне, щоб комплекс не розграбували. Він один із кращих у країні. "Славутич" розрахувався за комунальні платежі за лютий. Зарплата не виплачена. Фінансування на березень немає.

Зараз ви читаєте новину «Коханка колишнього президента займалася оздоровленням дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути