Ексклюзиви
пʼятниця, 20 липня 2012 00:15

Луценко знову схуд

Екс-міністра внутрішніх справ 47-річного Юрія Луценка у четвер повезли до стоматолога. Йому лікують запалення зубних нервів, ставлять пломби. Це роблять у Київській міській стоматологічній поліклініці. Перед тим Луценко був у стоматолога 9 липня.

— Юра заборонив мені давати інформацію про його здоров'я, щоб не перетворювати весь судовий процес на якийсь збірник анамнезів (сукупність відомостей про хворого. — "ГПУ"), — каже дружина екс-міністра 46-річна Ірина Луценко. — Зараз чоловік на штучних ферментах для нормальної роботи травного тракту. Знову схуд.

У квітні в екс-міністра діагностували запалення підшлункової та проблеми із печінкою. Два тижні його тримали в лікарні, після чого повернули до слідчого ізолятора. Стаціонарного лікування Луценко не потребує, зробила висновок комісія Міністерства охорони здоров'я.

10 липня на засіданні столичного Печерського райсуду екс-міністр кілька разів приймав знеболювальне — баралгін. Його шлунок не виробляє шлунковий сік, тому періодично відбувається загострення. Відмовляють печінка та підшлункова. Кажуть, періодично в камері непритомніє, з носа тече кров. У квітні в Луценка виявили вірус гепатиту TTV.

На минулому засіданні суду екс-міністр дав свідчення у другій справі проти нього: за обвинуваченням у незаконній організації стеження в рамках розслідування отруєння Віктора Ющенка. Луценку інкримінують перевищення службових повноважень у підписанні постанови про стеження за водієм екс-глави СБУ Володимиром Сацюком. У п'ятницю мають відбутися дебати обвинувачення та захисту. Потім суддя піде в нарадчу кімнату для винесення вироку.

За першою кримінальною справою Юрія Луценка засудили на чотири роки.

Зараз ви читаєте новину «Луценко знову схуд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути