Ексклюзиви
понеділок, 21 серпня 2006 18:31

Колесников носить годинник за півмільйона доларів (ФОТО)

Народний депутат від Партії регіонів Борис Колесников, 43 роки, показав свій новий годинник. На святкуванні 70-річчя футбольного клубу "Шахтар" на його лівій руці виблискував швейцарський "Bovet" за півмільйона доларів. Такої ж вартості годинник носить його найкращий друг і найбагатший українець Ринат Ахметов, 39 років.

До цього Колесников демонстрував журналістам годинник німецької фірми "A. Lange und Soehne" за 80 тис. грн. З ним нардеп ходить до Верховної Ради. Розповідає, що купив торік після звільнення зі слідчого ізолятора.

Новий годинник Колесникова — ексклюзивний. Платиновий, із подвійним турбійоном. Завдяки цьому пристрою сила земного тяжіння не порушує точності роботи годинника. А прозорий корпус "скелетон" дає змогу бачити механізм. Корпус і циферблат оздоблені брильянтами багетного гранування. Ремінець із крокодилячої шкіри — ручної роботи, браслетна застібка теж інкрустована брильянтами. Стрілки годинника оздоблені синіми рубінами.

Експерт-годинникар одного з київських салонів розповів "ГПУ", що цю колекцію зроблено на замовлення. Таких годинників у світі — не більше трьох десятків. В Україні магазини марки "Bovet" є у Києві, Дніпропетровську та Донецьку, але в жодному з них Колесников свого годинника не купував.

— Не виключено, що для отримання права носити такий годинник йому довелося пройти спеціальну співбесіду в Швейцарії з директором заводу, — каже співрозмовник "ГПУ". — Тобто, мати півмільйона — недостатньо. Щоправда, він міг придбати його на аукціоні. У цьому разі співбесіди можна уникнути.

На ній нардепові довелося б довести бездоганність своєї репутації. Як і те, що гроші на годинник він заробив чесно.

Браслетна застібка інкрустована брильянтами

Марці "Bovet" — 180 років. Спочатку її годинники призначалися для імператорських дворів і багатіїв Сходу. Представники "Bovet" розповіли "ГПУ", що їхні годинники завжди виготовляють в обмеженій кількості. Іноді чекати на замовлення доводиться понад рік. На офіційному сайті компанії зазначено, що з годинником цієї серії можна навіть пірнати на глибину до 30 метрів.Колесников свого дорогого годинника не приховує. Загалом, він полюбляє розкіш в усьому. Їздить на "Мерседесі S500" вартістю понад $100 тис. Таким же авто користується його дружина Світлана. Одягається друг Ахметова в "Hugo Boss", чиї костюми коштують від півтори до трьох тисяч доларів. Окрім того, Колесников полюбляє костюми від "Brioni", які обходяться ще дорожче — від трьох до десяти тисяч доларів. Щоправда, як і Ахметов, Колесников користується недорогим мобільним телефоном "Моторола V3". Вона коштує близько 1300 грн. Відпочивати ж полюбляє на курортах Дубаю в Об"єднаних Арабських Еміратах.

Живе Колесников у власному будинку в Донецьку. Також має двадцять соток землі. Але скаржиться, що їх замало навіть для того, щоб збудувати тенісний корт.

Основними джерелами прибутку сім"ї Колесникових є кондитерська фабрика "Київ-Конті", Артемівський завод шампанських вин, підприємство "Конті-Інвест" та фірми "Едельвейс", "Юг" і "Азовська морська компанія". За словами "регіонала", торік він заробив 16 млн грн. Цифра викликає певний сумнів. Виходить, що трохи більше $3 млн, тоді як лише годинник нардепа коштує півмільйона.

Годинник марки "Bovet" носить і російський композитор Ігор Крутой, 52 роки. Він близько товаришує з Колесниковим і є кумом Рината Ахметова. Дружина останнього стала хрещеною матір"ю молодшої доньки Крутого, Марини.

Першою звернула увагу громадськості на годинники, які носять вітчизняні політики, лідерка БЮТу Юлія Тимошенко на засіданні Верховної Ради 24 вересня 2002 року. Тимошенко вимагала у тодішнього генерального прокурора Святослава Піскуна показати всім його золотий годинник вартістю понад $10 тис. За її словами, у Піскуна був "Vacheron Constantin". Годинник цієї компанії носить зараз Ринат Ахметов.


Годинник Симоненка коштує 50 тисяч доларів


Народний депутат Віталій Хомутиннік, 30 років, носить годинник фірми "Breguet" за $70 тис. Його однопартієць Ян Табачник, 61 рік — "Franck Muller" — "усього лиш" за $30 тис.

Лідер Комуністичної партії Петро Симоненко, 54 роки, теж носить "Franck Muller" — але вже за $50 тис. 40-річний Петро Порошенко з "Нашої України" звіряє час за годинником "Breguet" вартістю $46 тис. Інший "нашоукраїнець", 36-річний Олександр Третьяков, носить "Ulysse Nardin" за $50 тис.

Дешевий годинник у БЮТівця Олександра Турчинова, 42 роки: його "Omega De Ville" коштує всього дві тисячі доларів.

Зараз ви читаєте новину «Колесников носить годинник за півмільйона доларів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути