неділя, 22 жовтня 2006 18:01

Івченко перейшов в опозицію до Януковича

Конгрес українських націоналістів вирішив перейти в опозицію до антикризової коаліції та уряду Віктора Януковича. Таке рішення прийняв Головний провід КУНу, який очолює народний депутат Олексій Івченко, 43 роки.

КУН — одна із шести партій, які на минулих парламентських виборах увійшли до блоку "Наша Україна". "НУ" отримала 81 мандат народного депутата, з яких три дісталися націоналістам.

— Сьогодні, коли зраджуються національні інтереси України, коли постає загроза національній безпеці держави з боку антикризової коаліції та уряду Януковича, ми заявляємо про перехід в опозицію до антиукраїнських сил, — заявляє Олексій Івченко.

Він каже, що "члени антикризової коаліції діють сьогодні не в інтересах України, а їздять за завданнями до Москви". Івченко натякає на ледь не щотижневі візити до російської столиці міністра палива та енергетики Юрія Бойка. Той веде газові переговори.

Торік на посаді голови НАК "Нафтогаз України" цим займався сам голова КУНу. Його підпис стоїть під чинною угодою, за якою Україна отримує газ по $95 за тисячу кубометрів.

Зараз ви читаєте новину «Івченко перейшов в опозицію до Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути