Ексклюзиви
середа, 18 липня 2007 16:53

Філенку на Харківщині працювати непросто

Заступник голови Партії "Реформи і порядок" Володимир Філенко, 51 рік, був минулого вівторка в Києві — на нараді в центральному штабі Блоку Юлії Тимошенко. ПРП ухвалила приєднатися до БЮТу торік у грудні. Володимир Філенко в передвиборному списку — 59-й. Він закріплений за двома округами у Харківській області.


До початку виборчої кампанії залишається два тижні, плануєте десь відпочити?

— Ні, не получається цей рік відпочивати. Я то думав, але ж вийшов один указ, потім другий, а тепер уже третій... Тому не до відпочинку.


Партія "Реформи і порядок" є демократичною силою й має чітку ідеологію. Як вам у БЮТі, де й ідеології небагато, й авторитаризм?

— Поки що нормально працюємо. І наші міністри Пинзеник, Терьохін і Томенко, які були від ПРП в уряді Тимошенко, працювали з нею нормально, не було там ідеологічних суперечок. Тому розмови про ідеологічні розбіжності значною мірою надумані.


Як працюється на Харківщині, де більшість людей підтримують Партію регіонів?

— Не просто нам там працюється, й мені зокрема. Але йдемо до людей, роз"яснюємо нашу позицію. Розказуємо їм, хто їх зробив такими "щасливими", якими вони є. Ну і люди задумуються.


Провокації були?

— Гострих провокацій ще не було, а ідеологічні суперечки між одними й іншими прихильниками є серйозні. На рівні крику, шуму, гаму. Народ запитує, чому тарифи високі й не розуміє, що це їх підняв уряд Януковича. Доводиться пояснювати.


Виходить?

— Частину електорату ніколи ні в чому не переконаєш. А є такі, що задумуються, осмислюють. Залежить від наших аргументів.


Як вважаєте, вдасться на цих виборах узяти кращий результат у Харківській області?

— Будемо старатися. Поки що така прогнозна надія є. У нас було 12 відсотків з копійками, будемо боротися за 20–25 відсотків.

Зараз ви читаєте новину «Філенку на Харківщині працювати непросто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути