середа, 28 жовтня 2009 01:56

Єдиний Центр розмістив 1300 плакатів

"Запитай у Ющенка, коли він звітуватиме перед народом" — біґ-борд із такими словами з"явився у Полтаві. Його замовила партія Єдиний Центр. В області розмістили рекламні щити із запитаннями й до інших політиків — "Запитай Януковича: чи Схід і Захід разом?", "Запитай Литвина: що потрібно країні, крім нього?", "Запитай Тимошенко: чому не виконала своїх обіцянок?", "Запитай Яценюка: з ким він рятуватиме країну?".

— По Україні планували розмістити близько двох тисяч площин, втім вдалося тільки 1300, — кажуть у прес-службі Єдиного Центру. — У Києві влада самовільно заборонила операторам реклами розміщати такі біґ-борди. Є протидія в Харкові та Одесі.

— Напередодні виборів усі кандидати запевняють, що вони найкращі, — каже голова Єдиного центру, нардеп 48-річий Ігор Кріль. — Ці люди збираються рятувати країну, але не кажуть, як це робитимуть. Бо бояться потім за це відповідати. Тому ми й розпочали акцію "Запитай у кандидата".

Полтавці мляво реагують на заклики на рекламних плакатах Єдиного Центру.

— Нічого не хочу в них запитувати, бо ніхто нічого не зробить, — каже 80-річний Петро Мірошниченко й озирається на плакат. — Всі вони там однакові. Нам треба такого вождя, як Сталін — половину перестріляє, половину пересадить і все забере в них. Тоді буде порядок. При Сталіні розстрілювали за розкрадання державного майна. А зараз усі крадуть — і нічого.

Молодь налаштована іронічно.

— Я запитав би, коли вони всі нарешті звалять кудись, хоч в Антарктиду, щоб не заважали жити, — каже 25-річний Олег Коломієць.

Зараз ви читаєте новину «Єдиний Центр розмістив 1300 плакатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути