Ексклюзиви
понеділок, 27 серпня 2007 17:03

"Діти війни" запитали Мороза про зраду

Учора голова Верховної Ради 5-го скликання Олександр Мороз, 63 роки, та перший віце-прем"єр-міністр Микола Азаров, 59 років, зустрілися з керівниками обласних організацій "Діти війни".

Зустріч призначена в конференц-залі парламенту. За великим круглим столом збираються майже півсотні осіб. Говорять про пільги на проїзд у громадському транспорті.

— Ці перевізники заробляють аж по 400 баксів! — піднімає палець угору один із гостей.

Один із парламентських охоронців скептично посміхається. Заходять Мороз та Азаров, їм починають аплодувати. Під час зустрічі хтось запитує, чому досі не виконується закон про забезпечення пільгами тих, хто народився в роки війни. Азаров слухає, підперши голову. Щось записує. Потім відповідає:

— Идти можна только поэтапно — год за годом наращивая объем выполнения этого закона. Но если государство не будет заботится о развитии всех сфер нашей жизнедеятельности, то скоро и пенсий будет платить нечем.

Перший віце-прем"єр зазначає, що нині потрібно вкладати гроші в комунальне господарство. Зрештою, обіцяє виконати закон про забезпечення пільгами "дітей війни" протягом трьох років.

Мороз у короткій промові повторює слова Азарова. Засідання продовжується, однак спікер із першим віце-прем"єром збираються йти. Коли вони підходять до дверей, хтось із присутніх запитує в Мороза про його зраду. Той повертається, підходить до столу й нахиляється до мікрофона. Говорить швидко й плутано:

— Ющенко хотів створити коаліцію з Партією регіонів, щоб крісло прем"єр-міністра не віддати Тимошенко... І правильно не хотів. А потім почали говорити, що соціалісти зрадили!

Зараз ви читаєте новину «"Діти війни" запитали Мороза про зраду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути