Ексклюзиви
середа, 28 лютого 2007 18:24

Буджерак урятував чоловіка

Увечері 23 лютого народний депутат від БЮТу Олександр Буджерак, 63 роки, повертався з сесії Верховної Ради. На узбіччі автодороги поблизу села Заруддя Хмельницького району лежав чоловік.

— Я зупинився, — розповідає Буджерак. — Вийшов з авто та підійшов до нього. Чоловік був при тямі. Розповів, що його збила машина, а водій з місця пригоди зник.

Нардеп викликав міліцію, потерпілого на попутній машині відправив до лікарні. Після цього Буджерак оглянув місце ДТП. Каже, що допоміг досвід колишнього правоохоронця: він — підполковник запасу. На проїжджій частині помітив відбите автомобільне дзеркало. Завдяки цьому міліціонери встановили колір і марку авто. Уже наступного дня знайшли водія — 33-річного приватного підприємця з міста Городок Хмельницького району. Чоловік твердить, що не бачив пішохода. Мовляв, перед авто майнула тінь, і відчув удар. Зупинився, вийшов і пройшов кілька десятків метрів. На проїжджій частині нікого не було.

Потерпілий нині в травматологічному відділенні Хмельницької міської лікарні. За словами лікарів, життю 38-річного хмельничанина загрози немає.

— Головне, що вдалося врятувати людину, — каже народний депутат. — На такому морозі чоловік міг замерзнути.

Проти підозрюваного в наїзді на пішохода порушено кримінальну справу.

Зараз ви читаєте новину «Буджерак урятував чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути