Ексклюзиви
вівторок, 28 серпня 2007 18:34

Богатирьова не прийшла на презентацію соціальних ініціатив

Учора Партія регіонів презентувала ще одну частину соціальних ініціатив зі своєї виборчої програми. Вони стосуються заробітної платні та пенсій.

Зустріч відбувалася в прес-центрі кінотеатру "Зоряний".

На запланований час приходять "регіонали" Василь Хара, 59 років, та Інна Богословська, 47 років. Напередодні повідомили, що на презентації буде Раїса Богатирьова. Хара пояснює, що у неї розболівся зуб.

Першою виступає Богословська. За допомогою графіків і табличок показує здобутки уряду Віктора Януковича. Хара наливає склянку води та ставить її збоку біля Богословської. Вона тим часом говорить про політику Партії регіонів щодо заробітної плати.

— Ми будемо кожен рік підвищувати середній рівень заробітної плати мінімум на 25%. Робитимемо, щоб податкове навантаження зменшувалося, — каже вона. — Таку можливість нам дають темпи зростання промислового виробництва і валового національного продукту.

Хара говорить про пенсійну реформу. Відповідно до неї, з 2009 року громадяни матимуть персоніфіковані рахунки. Якщо людина мала вищу кваліфікацію, то отримуватиме більшу пенсію. Це унеможливить "зрівнялівки".

Зараз ви читаєте новину «Богатирьова не прийшла на презентацію соціальних ініціатив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути